Mancino Vermouth

Het populaire drankje uit de jaren 70 dat werd geassocieerd met sexy cocktails en snelle auto’s heeft jarenlang staan verfstoffen op de bar. Maar wij geloven dat Vermouth na 50 jaar weer hip & trendy is. Want geloof ons je kan er echt geweldige cocktails mee maken!

Vermouth is versterkte en gearomatiseerde wijn. Het bekendste merk is Martini, maar wij gebruiken het moderne Italiaanse merk Mancino Vermouth. In Italië is Vermouth een ware aperitivo wijn, het wordt voor de maaltijd gedronken als opwarmer voor het diner.

 

Trebbiano di Romagna vormt de basiswijn voor deze Vermouth, die vervolgens wordt versterkt tot 18% Vol. Vervolgens worden botanische kruiden en specerijen toegevoegd. 


Mancino Vermouth Secco

De Secco Vermouth heeft een bleekgele kleur met groene reflecties. Met geuren van salie, majoraan, oregano, citroengras en bloemen. De smaak is droog en fris met hintjes van nootmuskaat en citrus.

 

De beste Vermouth voor een gin martini! 

 

Soort: Vermouth Secco
Herkomst: Italië 

Houtgebruik: Nee

 

 

 

 

€ 27,95

  • Levertijd: 1-3 dagen

Mancino Vermouth Sakura

Tot voorheen was dit een limited edition vermouth voor het Mandarin hotel in Tokyo. Sakura betekent letterlijk 'kersenbloesem', wat ook weer verwijst naar de prachtige kleur van deze Vermouth en de kersenbloesem komt ook terug in de smaak en geur. Een hele florale en fruitige Vermouth. 

 

Soort: Vermouth

Herkomst: Italië 

Houtgebruik: Nee

 

 

€ 27,95

Mancino Vermouth Bianco Ambrato

Licht amberkleurige Vermouth. Een florale geur met kenmerken van vlierbloesem, engelwortel, kamille en munt. De smaak is zoet met smaken van sinaasappel, gember, roze grapefruit en zoethout. 

 

Heerlijk om los te drinken maar ook zeer geschikt voor cocktails! 

 

Soort: Vermouth Ambrato

Herkomst: Italië 

Houtgebruik: Nee

€ 27,95

  • Levertijd: 1-3 dagen

Mancino Vermouth Rosso Amaranto

Rosso Amaranto heeft een lichte bitterzoete smaak. De Vermouth is caramelkleurig en rijk van aroma's als vanille, rabarber, jeneverbes, kaneel en gedroogde sinaasappel. 

 

Soort: Vermouth Rosso

Herkomst: Italië 

Houtgebruik: Nee

 

€ 27,95

  • Levertijd: 1-3 dagen