Vier je sweet 16 of 21 diner!

Ben jij binnenkort jarig en wordt je 16 of 21? Dan moet je dit zeker vieren! Vier je verjaardag als nooit tevoren en maak er een dag of avond van om nooit te vergeten! Het proeflokaal is een afgesloten ruimte van ons restaurant en biedt daarom de mogelijkheid om een goed feestje te bouwen. Kom met je vrienden en vriendinnen de speciale leeftijd vieren met een lunch, high tea, borrel of diner! Bij ons is alles bespreekbaar. Uiteraard kan je de ruimte zelf versieren of ervoor kiezen om ons dit te laten doen. Het enigste waar jij je dan nog druk over hoeft te maken is wat je aan doet, wij regelen de rest! 

 

Ben je benieuwd naar ons high tea arrangement voor jouw sweet 16 of 21 diner? Klik dan op onderstaande button en ontdek wat er binnen het arrangement valt. 


Ben je meer geïnteresseerd in een diner? Dan hebben wij ons heerlijke 'wine and dine' menu. Dat is een wisselend weekmenu, bestaande uit vier gerechtjes. Dit menu is ook mogelijk in combinatie met een wijnarrangement, dan krijg je drie passende wijnen in het menu. Door de juiste wijnspijs combinatie kan je optimaal genieten van smaakvolle gerechten. Klik op de button voor het weekmenu van deze week, deze is dus wisselend per week! 

  • Voorgerecht
  • Tussengerecht in de vorm van een soep
  • Hoofdgerecht: vlees, vis of vegetarisch
  • Zoet of kaas