Vaar mee met de Hillegomse Borrelboot

Ontdek met de Hillegomse Borrelboot een stukje Bollenstreek vanaf het water. Stap op de Borrelboot en ontdek de prachtige omgeving en geniet van de verhalen van een ervaren kapitein. 

 

De Borrelboot vertrekt vanaf de opening van het Bollenseizoen. Wil je de Borrelboot op een ander moment of dag afhuren? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

 

Onze Hillegomse Bollenboot en Borrelboot vaart alleen in het seizoen. Voor dit jaar zal er geen boot meer varen. Volgend jaar april 2023 zal onze Hillegomse Bollenboot weer varen op het bollen seizoen te openen.

 

Je koopt jouw tickets voor een specifieke dag en tijd. Let op dat de boot dus ook op het aangegeven tijdstip vertrekt, wees dus op tijd aanwezig en neem gerust even plaats op ons terras tot de Bollenboot vertrekt. Onze schipper ziet graag je aankoop bewijs zodat je gezellig mee kan op de boot.

 

Heb je een arrangement besteld? Loop dan binnen even langs, dan zorgen wij dat je alles mee krijgt om lekker op de boot op de smikkelen. De Hillegomse Bollenboot

Varen met de Hillegomse Bollenboot door de Bollenstreek. De sloep wordt gevaren door een ervaren kapitein die je alles over de streek kan vertellen. De rondvaart duurt anderhalf uur en kan worden aangevuld met verschillende arrangementen.  Op de boot kunnen maximaal 10 volwassen gasten en de boot vertrekt als er totaal minimaal 8 gasten geboekt hebben.

 

Staat een dag en tijd er niet meer in? Dit betekent dat de Hillegomse Bollenboot al vol is. Gelukkig vaart de Hillegomse Bollenboot op meerdere tijden. Staat de gewenste dag er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor het afhuren van de Stout By BKO boot. Dit is mogelijk vanaf 8 personen.

€ 20,00

Optimaal genieten met B.K.O.

Wat maakt deze rondvaart zo speciaal? Iedere rondvaart is uit te breiden met een speciaal samengesteld Boter, Kaas en Olijven arrangement. Kom gezellig langs in ons restaurant 'Wine and Bites' of neem een hapje en drankje, verzorgd door B.K.O., mee aan boord. Zo kan je optimaal genieten van de Hillegomse Bollenboot! 

 

Kies het arrangement dat het meest bij je past, om zo je beleving compleet te maken. Vergeet niet om ook de rondvaart los te boeken.

 

Het arrangement bestel je per persoon.

Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis indien zij op schoot gaan bij de ouder en/of verzorger, vermeld dit in het opmerkingenveld in het bestelproces zodat wij kunnen zorgen voor een zwemvest. Willen zij een eigen plek of zijn de kinderen ouder dan vier jaar dan zijn de standaard prijzen van toepassing. 

Hillegomse Bollenboot

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over de Bollenboot? Neem dan contact met ons op!

Hapje en drankje aan boord

Arrangement 1: Hapje en drankje

Varen door de Bollenstreek met gids genietend van een broodje gezond, flesje Schulp sap en een muffin. 

 

Je kan voor de rondvaart je heerlijk gevulde tasje bij B.K.O. ophalen. 

 

 

 

 

 

€ 9,95

Koffie en gebak

Arrangement 2: Koffie en gebak

Varen door de prachtige Bollenstreek met startend koffie en gebak bij B.K.O. De rondvaart duurt ruim een uur en wordt begeleid door een ervaren kapitein die je alles kan vertellen over de streek. 

 

Selecteer hieronder of je voor of na de rondvaart van je arrangement komt genieten. 

€ 7,00


Lunch

Arrangement 3: Lunch

Varen door de Bollenstreek met startend of afsluitend een lunch bij B.K.O. De lunch bestaat uit een soepje, broodje 'special' en een drankje. 

 

Selecteer hieronder of je voor of na de rondvaart van je arrangement komt genieten. 

€ 17,50

Borrel en bites

Arrangement 4: Borrelen op de boot

Graag met een lekkere borrelplank en drankjes op de boot stappen? Dat kan met dit arrangement!  

 

Dit arrangement is voor circa 3 personen. Wat krijg je? Een borrelplateau met diverse kazen, vleeswaren, crackers en dipjes en 2 drankjes per persoon. Geef in de opmerkingen aan welke drankjes je mee zou willen, zodat wij de koelbox kunnen vullen. De keuze bestaat uit bier, wijn of fris.

 

€ 45,00

Arrangement 5: Borrelen op de boot XL

Graag met een lekkere borrelplank en drankjes op de boot stappen? Dat kan met dit arrangement!  

 

Dit arrangement is voor circa 6 personen. Wat krijg je? Een borrelplateau met diverse kazen, vleeswaren, crackers en dipjes en 2 drankjes per persoon. Geef in de opmerkingen aan welke drankjes je mee zou willen, zodat wij de koelbox kunnen vullen. De keuze bestaat uit bier, wijn of fris.

 

€ 80,00De Hillegomse Bollenboot afhuren?

 

Wil jij graag met je familie, vrienden of collega's de Borrelboot afhuren dan is dit ook mogelijk! Wij kunnen de Borrelboot voor jullie reserveren en er samen met jou voor zorgen dat jullie een geweldige middag met elkaar hebben. Om de beleving compleet te maken kan de rondvaart uitgebreid worden met verschillende B.K.O. arrangementen. Kom gezellig vooraf koffie en gebak bij ons eten, geniet bij ons van een heerlijke lunch of neem heerlijke delicatessen mee aan boord. Wil je liever iets anders? Dan kan je altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met je mee! 

 

Bovenstaande is mogelijk vanaf 8 personenDownload de plattegrond

Download
Plattegrond Hillegomse Borrelboot
Op deze plattegrond is de vertrekplaats van de Borrelboot aangeven, eveneens de locatie van Boter Kaas en Olijven en de parkeerplaatsen.
plattegrond .pdf
Adobe Acrobat document 1.6 MB