Vaar mee met de Hillegomse Bollenboot

Vaar jij dit seizoen mee met de Hillegomse Bollenboot? Met de Hillegomse Bollenboot ontdek je een stukje Bollenstreek vanaf het water! Bekijk tijdens het bollenseizoen de prachtige bollenvelden vanaf het water, maar niet alleen de bollenvelden zijn de moeite waard! Je kan ook genieten van de prachtige natuur in de Bollenstreek en daarnaast is een tocht met de Bollenboot altijd een uitje! De sloep wordt gevaren door een ervaren kapitein die jou van alles over de streek kan vertellen. Heerlijk ontdekken en genieten vanaf het water!

 

De Hillegomse Bollenboot vertrekt van woensdag tot en met zaterdag vanaf de aanlegsteiger van de Hoftuin in Hillegom. De rondvaart zal ruim een uur duren. De Bollenboot vertrekt twee keer per dag op donderdag, vrijdag & zaterdag: 

10:30 tot  +/- 12:00  & 13:30 tot +/- 15:00
Optimaal genieten met B.K.O.

Wat maakt deze rondvaart zo speciaal? Iedere rondvaart is uit te breiden met een speciaal samengesteld Boter, Kaas en Olijven arrangement. Kom gezellig langs in ons restaurant 'Wine and Bites' of neem een hapje en drankje, verzorgd door B.K.O., mee aan boord. Zo kan je optimaal genieten van de Hillegomse Bollenboot! 

 

Kies het arrangement dat het meest bij je past, om zo je beleving compleet te maken. Vergeet niet om ook de rondvaart los te boeken.

 

Het arrangement bestelt je per persoon.

Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis indien zij op schoot gaan bij de ouder en/of verzorger, vermeld dit in het opmerkingenveld in het bestelproces zodat wij kunnen zorgen voor een zwemvest. Willen zij een eigen plek of zijn de kinderen ouder dan vier jaar dan zijn de standaard prijzen van toepassing. 

Hillegomse Bollenboot

Rondvaart met Bollenboot

Varen met de Hillegomse Bollenboot door de Bollenstreek. De sloep wordt gevaren door een ervaren kapitein die je alles over de streek kan vertellen. De rondvaart duurt anderhalf uur en kan worden aangevuld met verschillende arrangementen. 

 

€ 15,95

  • Uitverkocht
Hapje en drankje aan boord

Arrangement 1: Hapje en drankje

Varen door de Bollenstreek met gids genietend van een broodje gezond, flesje Schulp sap en een muffin. 

 

 Je kan voor de rondvaart je heerlijk gevulde tasje bij B.K.O. ophalen. 

 

 

 

 

 

€ 8,95

Koffie en gebak

Arrangement 2: Koffie en gebak

Varen door de prachtige Bollenstreek met startend koffie en gebak bij B.K.O. De rondvaart duurt ruim een uur en wordt begeleid door een ervaren kapitein die je alles kan vertellen over de streek. 

 

Selecteer hieronder of je voor of na de rondvaart van je arrangement komt genieten. 

€ 6,25


Lunch

Arrangement 3: Lunch

Varen door de Bollenstreek met startend of afsluitend een lunch bij B.K.O. De lunch bestaat uit een soepje, broodje 'special' en een drankje. 

 

Selecteer hieronder of je voor of na de rondvaart van je arrangement komt genieten. 

€ 14,95

Borrel en bites

Arrangement 4: Borrel & bites

Varen door de Bollenstreek met startend of afsluitend een borrel en bites bij B.K.O. Dit arrangement bestaat uit 2 drankjes & een kaasplankje en nog twee bites. 

 

Bij dit arrangement ontvangen wij je graag na de rondvaart bij B.K.O. 

 

 

€ 16,50

Borrelmand

Arrangement 5: (borrel) mand

Liever een (borrel)mand mee aan boord? Dit arrangement bevat enkel de hapjes, wanneer je er een borrelmand van wilt maken kan je een wijn selecteren en afrekenen. 

 

 

 

 

€ 29,95De Hillegomse Bollenboot afhuren?

 

Wil jij graag met je familie, vrienden of collega's de Bollenboot afhuren dan is dit ook mogelijk! Wij kunnen de Bollenboot voor jullie reserveren en er samen met jou voor zorgen dat jullie een geweldige middag met elkaar hebben. Om de beleving compleet te maken kan de rondvaart uitgebreid worden met verschillende B.K.O. arrangementen. Kom gezellig vooraf koffie en gebak bij ons eten, geniet bij ons van een heerlijke lunch of neem heerlijke delicatessen mee aan boord. Wil je liever iets anders? Dan kan je altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met je mee! 

 

Bovenstaande is mogelijk vanaf 8 personenDownload de plattegrond

Download
Plattegrond Hillegomse Bollenboot
Op deze plattegrond is de vertrekplaats van de Bollenboot aangeven, eveneens de locatie van Boter Kaas en Olijven en de parkeerplaatsen.
plattegrond .pdf
Adobe Acrobat document 1.6 MB