B.K.O. Restaurant

Ontbijt | lunch | Borrel | Diner

Sinds januari 2017 zijn wij uitgebreid naar een nieuwe, grotere locatie. Hier is ook ons restaurant geopend! In ons restaurant ben je van harte welkom voor een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch, gezellige borrel en smakelijk diner. 

 

 

Kom eens bij ons langs voor een heerlijk belegd broodje, goede kop koffie met een huisgemaakt taartje, lekkerste kaasfondue, verse kaas- & vleeswarenplateaus en nog zoveel meer... 


Gewoon nog genieten bij B.K.O.

Ons restaurant heeft haar deuren weer mogen openen op 1 juni 2020! Daar zijn wij natuurlijk super blij mee en wij ontvangen jullie daarom weer heel graag bij B.K.O. We merken dat er best wat vragen zijn rondom het heropenen van ons restaurant en daarom geven wij hieronder graag antwoord. 

  • Wij mogen tafels aannemen van 2 personen, tenzij de personen uit hetzelfde huishouden komen. Wil je toch gezellig met vriendinnen/vrienden/familie langskomen? Niet getreurd want dit is ook mogelijk! Wij hebben twee tafels in ons restaurant waarbij jullie met de 1,5 meter tussen elkaar kunnen plaats nemen. Kortom, twee tegenover elkaar en de andere twee op 1,5 meter daarnaast. 
  • Wij raden het iedereen aan om te reserveren, dan ben je zeker van een plekje! Vooral in het weekend kan het druk zijn en is reserveren verstandig. Kan je ook spontaan binnen lopen? Jazeker! Zodra wij nog een plekje vrij hebben zullen wij je wat controlevragen stellen en gegevens noteren en mag je plaats nemen. Bedenk je dus op het laatste nog dat je langs wilt komen dan kan dit gewoon! 
  • Voor het reserveren hanteren wij dat dit alleen kan op de dag zelf. Wij zijn dan in staat om een inschatting te maken van het verwachte weer, want een plaatsje buiten op het terras betekent géén plekje binnen. Om jullie dus van goed advies te voorzien nemen wij alleen op de dag zelf reserveringen aan voor het terras. 
  • Wij hebben besloten om ook op de maandag & zondag open te gaan met het restaurant. Dat betekent dat je de hele week bij B.K.O. kan vertoeven! Op maandag zijn wij vanaf 12:00 tot 18:00 uur geopend en ben je van harte welkom voor een heerlijke lunch en borrel in de middag. Op zondag openen wij onze deuren om 12:00 uur en start onze 'Lazy sunday', een heerlijke zondag rustig aan doen bij B.K.O. Start met een uitgebreide lunch, vervolg deze met een gezellige borrel en sluit de dag af met een hapje van onze 'Lazy sunday' menukaart. De deuren op zondag sluiten om 20:30. 

ontbijt bij b.K.o.

Een goed begin van je dag is het halve werk! Kom gezellig bij ons genieten van allerlei verschillende ontbijtjes. Begin bijvoorbeeld met de 'French kiss' waarbij je start met een kop koffie of thee, glas verse jus d'orange, verse croissant met jam & boter. Ga je liever voor iets zoets? Kies dan de 'Sweet morning'! Dan krijg je pancakes met seizoensfruit en maple syrup. Of ontbijt heel uitgebreid met onze 'Good breakfast'! 

 

Op dinsdag t/m zaterdag zijn wij vanaf 8:30 geopend voor ontbijt. Op zondag hebben wij onze 'Lazy sunday' en zijn wij geopend vanaf 12:00 maar kan je wel tot 14:30 ontbijtjes bestellen. 

 

Reserveer van te voren om zeker te zijn van een plekje. Spontaan binnen lopen? Ook geen probleem! 


High tea

Kom gezellig bij ons langs voor een high tea! Onze high tea bestaat uit onbeperkt thee met een glas verse jus d'orange en diverse zoetigheden, hartige delicatessen en een amuse soepje. Gezellig een middag met elkaar bijpraten en vooral genieten van allerlei lekkers! De high tea kost €19,50 per persoon en moet minimaal 1 dag van te voren gereserveerd worden. 

High tea voor thuis?

Wist je dat wij ook een high tea to go verzorgen? Dan kan je van onze heerlijke high tea thuis genieten! Deze high tea bestaat uit een mini soepje, twee belegde brioche broodjes, een mini quiche en diverse zoetigheden. Daarnaast krijg je een flesje verse d'orange en theezakjes mee. Deze high tea to go kost €13,50 per persoon en ook hiervoor geldt een dag van te voren bestellen. 


Maandelijkse Wine & Dine menu

Op vrijdag- & zaterdagavond zijn wij geopend met het diner tot 23:30. Daarbij hebben wij ook een maandelijks wisselend Wine & Dine menu. Ervaar de echte B.K.O. beleving; genieten van smaakvolle combinaties. Het concept bestaat uit een wisselend menu van 4 kleine gerechtjes, geserveerd met 3 bijpassende wijnen; gericht op smaakbeleving. Opgebouwd in twee klasse; A of B, hoe duurder het menu, hoe exclusiever de bijpassende wijn. Het menu is ook zonder wijn te bestellen. 

 

Wine & Dine los €29,50

Wine & Dine A €38,00

Wine & Dine B €46,00

 

Voor de echte bierliefhebber kan het menu ook met drie bijpassende bieren gecombineerd worden. 

Beer & Dine € 39,50

Benieuwd naar het Wine & Dine menu van deze maand?