B.K.O. Restaurant

Ontbijt | lunch | Borrel | Diner

Helaas zijn onze deuren gesloten

Sinds januari 2017 zijn wij uitgebreid naar een nieuwe, grotere locatie. Hier is ook ons restaurant geopend! In ons restaurant ben je van harte welkom voor een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch, gezellige borrel en smakelijk diner. 

 

 

Kom eens bij ons langs voor een heerlijk belegd broodje, goede kop koffie met een huisgemaakt taartje, lekkerste kaasfondue, verse kaas- & vleeswarenplateaus en nog zoveel meer... 


ontbijt bij b.K.o.

Een goed begin van je dag is het halve werk! Kom gezellig bij ons genieten van allerlei verschillende ontbijtjes. Begin bijvoorbeeld met de 'French kiss' waarbij je start met een kop koffie of thee, glas verse jus d'orange, verse croissant met jam & boter. Ga je liever voor iets zoets? Kies dan de 'Sweet morning'! Dan krijg je pancakes met seizoensfruit en maple syrup. Of ontbijt heel uitgebreid met onze 'Good breakfast'! 

 

Op dinsdag t/m zaterdag zijn wij vanaf 8:30 geopend voor ontbijt. Op zondag hebben wij onze 'Lazy sunday' en zijn wij geopend vanaf 12:00 maar kan je wel tot 14:30 ontbijtjes bestellen. 

 

Reserveer van te voren om zeker te zijn van een plekje. Spontaan binnen lopen? Ook geen probleem! 


High tea

Kom gezellig bij ons langs voor een high tea! Onze high tea bestaat uit onbeperkt thee met een glas verse jus d'orange en diverse zoetigheden, hartige delicatessen en een amuse soepje. Gezellig een middag met elkaar bijpraten en vooral genieten van allerlei lekkers! De high tea kost €19,50 per persoon en moet minimaal 1 dag van te voren gereserveerd worden. 

High tea voor thuis?

Wist je dat wij ook een high tea to go verzorgen? Dan kan je van onze heerlijke high tea thuis genieten! Deze high tea bestaat uit een mini soepje, twee belegde brioche broodjes, een mini quiche en diverse zoetigheden. Daarnaast krijg je een flesje verse d'orange en theezakjes mee. Deze high tea to go kost €13,50 per persoon en ook hiervoor geldt een dag van te voren bestellen. 


Maandelijkse Wine & Dine menu

Op vrijdag- & zaterdagavond zijn wij geopend met het diner tot 23:30. Daarbij hebben wij ook een maandelijks wisselend Wine & Dine menu. Ervaar de echte B.K.O. beleving; genieten van smaakvolle combinaties. Het concept bestaat uit een wisselend menu van 4 kleine gerechtjes, geserveerd met 3 bijpassende wijnen; gericht op smaakbeleving. Opgebouwd in twee klasse; A of B, hoe duurder het menu, hoe exclusiever de bijpassende wijn. Het menu is ook zonder wijn te bestellen. 

 

Wine & Dine los €29,50

Wine & Dine A €38,00

Wine & Dine B €46,00

 

Voor de echte bierliefhebber kan het menu ook met drie bijpassende bieren gecombineerd worden. 

Beer & Dine € 39,50

Benieuwd naar het Wine & Dine menu van deze maand?