Welkom in ons proeflokaal

Sinds augustus 2017 is, in het verlengde van ons restaurant 'Wine and Bites', het proeflokaal geopend. Voor bijvoorbeeld een borrel, high wine, gezellig familiediner of een feest met vrienden kan je hier terecht. Of voor bijvoorbeeld onze kaas- en wijnproeverij. Alles is bij ons bespreekbaar! 

Babyshower & Kraamfeest

Hallo klein wonder...

Kom bij ons een babyshower of kraamfeest vieren en zet de mommy (to be) in het zonnetje! Geniet met elkaar van een heerlijke high tea, bestaande uit diverse ambachtelijke hartige en zoete lekkernijen. Het wordt een middag om nooit te vergeten! 


Sweet 16 & 21 diner

Vier de speciale leeftijden

Word je bijna 16 of 21 en wil jij deze prachtige leeftijd vieren met vrienden en vriendinnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom bij ons in het proeflokaal je verjaardag vieren met een high tea of een heerlijk 16/21 diner. Wij kunnen het proeflokaal versieren en daarnaast is het proeflokaal helemaal voor jou en je vrienden en vriendinnen!


HUwelijksjubileum

Dat is een feestje waard!

De liefde tussen jullie twee is bijzonder! En deze liefde willen jullie delen met familie en vrienden want jullie hebben een mijlpaal bereikt in het huwelijk! 12.5, 25, 40, 50 jaar getrouwd? Kom het bij ons vieren met een heerlijke lunch, borrel of diner! 


Een blijvende herinnering.

Ons proeflokaal biedt de mogelijkheid om met dierbare bijeen te komen na een begrafenis of crematie. Sluit de dag af met koffie en gebak of een hapje en drankje. 


Verjaardagsfeesten

De verjaardag die gevierd moet worden!

Wij vinden dat iedere verjaardag bijzonder is en daarom gevierd moet worden! Of jij je verjaardag klein of groots wilt vieren bij B.K.O. kan het allemaal. 


Bedrijfsuitje

Een heerlijk en ontspannend bedrijfsuitje

Kom bij ons jullie bedrijfsuitje vieren! Het organiseren van een bedrijfsuitje kan een behoorlijke opgave zijn, maar wij helpen je graag! Alles is bij ons bespreekbaar. Kom gezellig met je collega's genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner bij Boter, Kaas en Olijven.