LET OP: DEZE KAZEN VERSTUREN WIJ NIET PER POST! DIT KAN ALLEEN OPGEHAALD WORDEN IN DE WINKEL!
Koemelk | Vaud Zwitserland | Allergie: rauwe melk
Een Zwitserse kaas uit de bergen bij Vaud ten zuidwesten van het meer van Genéve die verwant is aan de Gruyére, gemaakt van ongepasteuriseerde Alpgage-koemelk. De koeien grazen in de alpenweiden boven de 1.000 meter. De Etivaz heeft een zeer intense smaak. Een geweldige combinatie van bloemen, kruiden en een nootachtige smaak die doet denken aan vers verbranden hazelnoten.
€ 4,50
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: Nederland Meer tonen Laat minder zien
Koemelk | 100 dagen gerijpt | Streek: Franche comté Frankrijk | Allergie: Rauwe melk
Morbier is een halfharde Franse kaas met gewassen korst. De mortier komt van oorsprong uit het gelijknamige dorp Morbier in de Jura. De kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk. De wrongel wordt gesneden, de wei verwijderd en vervolgens wordt de kaas in de vorm geperst. Hierna wordt er een aslaagje toegevoegd. 's Avonds als de koeien heel de dag gegeten hebben wordt er ook gemolken en de wrongel van deze melk komt op de aslaag. De kaas van de avondmelk is veel sterker van smaak en smaakt meer naar noten. Deze Morbier Bichonné is nog een 100 dagen gerijpt en dus de top onder de Morbiers.
€ 3,25
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: Nederland Meer tonen Laat minder zien
Koemelk | 2 jaar gerijpt | Franche comté Frankrijk | Allergie: rauwe melk
Heerlijke verfijnde en intense harde kaas. Nootachtig met een fijn roomachtige smaak.
€ 3,50
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: Nederland Meer tonen Laat minder zien
LET OP: DEZE KAZEN KUNNEN NIET ONLINE BESTELD OF GEKOCHT WORDEN. DE KAZEN KUNNEN GEKOCHT WORDEN IN DE WINKEL!