proeverijen bij B.K.O.

Wij organiseren verschillende proeverijen in ons proeflokaal. Denk bijvoorbeeld aan onze kaas- en wijnproeverij. Tijdens de kaas- en wijnproeverij vertellen wij over onze twee passies: kaas en wijn. Je leert tijdens de proeverij alles over onze heerlijke kazen en wijnen en je ervaart de beste wijnspijscombinaties. Er is ook genoeg ruimte om al je vragen te stellen, de middag is leerzaam maar vooral lekker en gezellig! Wij hebben voor de bierliefhebbers ook een speciale bierproeverij! 

 

Maar wij hebben ook andere proeverijen, zoals de bierproeverij, gin&tonic proeverij en de portproeverij, voor iedere liefhebber dus een passende proeverij.

 

De proeverij vindt plaats in de middag (14:30 -16:30) of avond (20:30 - 22:30) en is ons proeflokaal. De bevestigingsmail geldt als voucher en moet op dezelfde dag als de proeverij ingeleverd worden bij Boter, Kaas en Olijven. In ruil daarvoor krijgt je een toegangsbewijs. 

 

Kan je toch niet komen naar onze proeverij? Jammer! Afzeggen kan kosteloos tot twee dagen voor de proeverij. 


B.K.O. Proeverij | Zaterdag 10 oktober 15:30 - 17:30

Waar staat de B.K.O. proeverij voor? Beleven, Kennis & Ontdekken. Onze proeverijen zijn samengesteld om van het begin tot het einde een beleving mee te geven aan de gasten. Naast dat wij de gezelligheid heel belangrijk vinden willen wij jullie tijdens onze proeverijen ook kennis meegeven over de producten. Tot slot ga jij tijdens onze proeverij nieuwe wijnen & dranken ontdekken! Kortom, een echte B.K.O. middag! 

 

De proeverij bestel je per persoon voor slechts € 32,50

 

Je bevestigingsmail geldt als voucher en moet op dezelfde dag van de proeverij worden ingeleverd bij Boter, Kaas en Olijven. In ruil daarvoor krijg je een toegangsbewijs. 

 

Tijdens onze proeverijen houden wij ons aan de geldende maatregelen. 

€ 32,50

  • Uitverkocht

B.K.O Proeverij | zondag 15 november 14:30 - 16:30

Waar staat de B.K.O. proeverij voor? Beleven, Kennis & Ontdekken. Onze proeverijen zijn samengesteld om van het begin tot het einde een beleving mee

te geven aan de gasten. Naast dat wij de gezelligheid heel belangrijk vinden willen wij jullie tijdens onze proeverijen ook kennis meegeven over de producten. Tot slot ga jij tijdens onze proeverij nieuwe wijnen & dranken ontdekken! Kortom, een echte B.K.O. middag!  

 

De proeverij bestel je per persoon voor slechts € 32,50. 

 

Je bevestigingsmail geldt als voucher en moet op dezelfde dag van de proeverij worden ingeleverd bij Boter, Kaas en Olijven. In ruil daarvoor krijg je een toegangsbewijs. 

 

Tijdens onze proeverijen houden wij ons aan de geldende maatregelen. 

€ 32,50

  • Beperkt beschikbaar