proeverijen bij B.K.O.

Wij organiseren verschillende proeverijen in ons proeflokaal. Denk bijvoorbeeld aan onze B.K.O. wijnproeverij. Tijdens deze proeverij ervaar je diverse soorten wijnen in combinatie met de lekkerste hapjes. Wij vertellen graag over onze passie, wijndrinken en dit combineren met de lekkerste smaakcombinaties. Er is ook genoeg ruimte om al je vragen te stellen, de middag is leerzaam maar vooral lekker en gezellig! 

 

Maar wij hebben ook andere proeverijen, zoals de bierproeverij, gin&tonic proeverij en de portproeverij, voor iedere liefhebber dus een passende proeverij.

 

De proeverij vindt plaats in de middag (14:30 -16:30) of avond (20:30 - 22:30) en is ons proeflokaal. De bevestigingsmail geldt als voucher en moet op dezelfde dag als de proeverij ingeleverd worden bij Boter, Kaas en Olijven. In ruil daarvoor krijgt je een toegangsbewijs. 

 

Kan je toch niet komen naar onze proeverij? Jammer! Afzeggen kan kosteloos tot twee dagen voor de proeverij. 

B.K.O. wijnproeverij | Zaterdag 6 november 2021 | 14:30 - 16:30 uur

Waar staat de B.K.O. wijnproeverij voor? Beleven, Kennis & Ontdekken. Onze proeverijen zijn samengesteld om van het begin tot het einde een beleving mee te geven aan de gasten. Naast dat wij de gezelligheid heel belangrijk vinden willen wij jullie tijdens onze proeverijen ook kennis meegeven over de producten. Tot slot ga jij tijdens onze proeverij nieuwe wijnen ontdekken! Kortom, een echte B.K.O. middag!  

 

De proeverij bestel je per persoon voor slechts € 39,95

 

Je bevestigingsmail geldt als voucher en moet op dezelfde dag van de proeverij worden ingeleverd bij Boter, Kaas en Olijven. In ruil daarvoor krijg je een toegangsbewijs. 

 

Tijdens onze proeverijen houden wij ons aan de geldende maatregelen. 

€ 39,95

  • Beschikbaar

B.K.O wijn proeverij inclusief zoete & versterkte wijnen | zondag 12 december 2021 | 14:30 - 16:30 uur

Kom een middag gezellig genieten van diverse soorten wijnen in ons proeflokaal. Wij zullen alle soorten wijnen aan je laten proeven, dat betekent van rosé wijnen tot zoete en versterkte wijnen. Je ervaart het hele spectrum van wijnen en uiteraard combineren wij dit met smakelijke gerechtjes. Leerzaam, maar vooral lekker en gezellig!  

 

De proeverij bestel je per persoon voor slechts € 39,95.

 

Je bevestigingsmail geldt als voucher en moet op dezelfde dag van de proeverij worden ingeleverd bij Boter, Kaas en Olijven. In ruil daarvoor krijg je een toegangsbewijs. 

 

Tijdens onze proeverijen houden wij ons aan de geldende maatregelen. 

€ 39,95

  • Beschikbaar