Catering op maat

Wij verzorgen hapjes, salades, kaas- & vleesplanken tot complete catering op locatie. Wij doen er alles aan om de beleving van B.K.O. mee te geven op locatie. Hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Liever iets anders? Dat is bij ons geen probleem! Wij bieden ook graag catering op maat, zodat alles is afgestemd op jouw wensen. Bel, mail of kom eens langs in de winkel om te vragen naar de mogelijkheden. Wij gaan graag met jou in gesprek! 

bekijk hier onze catering opties

Download
Catering opties
flyer catering.pdf
Adobe Acrobat document 4.5 MB

Vier gangen diner voor thuis

Wil je graag met een groter gezelschap thuis iets vieren? Heb je geen zin om de hele middag in de keuken te staan? Wil je wel goed eten serveren? Dan helpen wij jou graag met een vier gangen diner! 


Luxe hapjes & luxe salades

Wij verzorgen ook luxe hapjes, afgestemd naar jouw wens. Enkelen voorbeelden van onze hapjes: Pekingeendflensje met hoisinsaus | Quiche met Serranoham | Carpaccio rolletjes | Mini sandwich met gerookte rib-eye | Wrap gevuld met kaassalade | Mini brioche met roomkaas en gerookte zalm | 

Bij ons is vrijwel alles mogelijk! 

Ook zijn bij ons luxe salades te bestellen.

Luxe Kaas- & vleeswaren plateau

 

Een luxe opgemaakte kaasplank, met diverse soorten buitenlandse kazen en of luxe vleeswaren. De plank kan volledig naar wens worden opgemaakt, van groot of klein, van enkel kazen tot een mix met vleeswaren. 

Online hebben wij planken t.w.v. 40, 65 en 85 euro staan. 


(Bedrijfs)lunch

Belegde broodjes naar eigen wens laten beleggen. Of laat ons een selectie maken van diverse broodjes. De lunch kan aangevuld worden met verse jus d'orange of schulp sappen. Wij gebruiken bij het beleggen enkel dagverse producten. Benieuwd naar ons assortiment? 

Cadeaus en pakketjes

De Kaasmeisjes zijn dol op het samenstellen in inpakken van cadeautjes en pakketjes. Het kan bij ons niet gek genoeg en alles is mogelijk in de pakketjes. Ons motto is dan ook; "Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen"

 


Smeer en dip

 

Onmisbaar voor bij de salade of borrel! Twee keer (gesneden) ½ stokbrood, 1 zak Fornacini's, 150 gram aioli, 150 gram tapenade, huisgemaakte kruidenboter en 150 gram Grand Cru kaassalade

 

dessert plateau

 

In een hand omdraai een heerlijke dessert op tafel na een diner. Op jouw 21 diner of als zoete afsluiter voor na de lunch. Want wie wordt er nou niet blij van een heerlijk dessert, zeker als jij hem niet zelf hoeft te maken.


catering naar wens

Bij ons is op catering gebied vrijwel alles mogelijk. Wij kunnen de gehele avond voorzien van allerlei hapjes en gerechten, zodat jij nergens meer aan hoeft te denken. Wil je een luxe BBQ? Ook hierover kunnen wij in gesprek gaan. De gehele beleving van B.K.O. meemaken? Wij verzorgen ook graag passende wijnen bij de catering. 

 

Bel, mail of stap eens binnen in onze winkel om met ons te kijken naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag aan een perfecte catering op maat.