tAARTEN

Wij mogen elk weekend zien hoe erg jullie genieten van onze desserts. En dat begrijpen wij, want de kaasmeisjes vinden de desserts van B.K.O. ook het allerlekkerst en mooist. Nu hebben wij na het grote succes van onze kerstdesserts tijdens de kerst besloten het daar niet bij te houden. Wij zullen deze taarten ook op bestelling gaan maken. Zo kan jij dus de appeltaart of cheesecake bestellen voor jouw verjaardag. Of bestel jij de tiramisu taart of kersenslof voor een speciale gelegenheid met een heerlijk dessert. 

 

Let op! Deze taarten moeten minimaal 4 dagen van te voren besteld worden. Wil jij de Cheesecake dus voor een zaterdag? Zorg dat jij hem dan uiteerlijk op dinsdag besteld. Zo kan onze bak koningin aan de slag met jouw taart. En ben jij gegarandeerd van een groot succes tijdens jouw verjaardag of welke gelegenheid er schreeuwd om een fantastische taart. 


grote desserts

Grote Tiramisu

Een grote tiramisu voor het gehele kerstgezelschap. Deze tiramisu hoef jij thuis alleen nog de snijden en te serveren. Zo zet jij in één keer het dessert op tafel. Verdere decoratie, garnering of toevoeging van ijs zal zelf gedaan moeten worden. Deze Tiramisu is voor 6 tot 8 personen.

Deze Tiramisu kan op het gekozen tijdstip opgehaald worden op Satellietbaan 10A

€ 20,00

  • Beperkt beschikbaar

KERSENSLOF

Ons hartst lopende dessert in het restaurant de kersenslof. Voor de kerst kan jij een grote kersenslof bestellen. Deze kersenslof kan in 6 tot 8 stukken gesneden worden. Slof met witte chocolade mouse, slagroom en amarene kersen.

Deze Kersenslof kan op het gekozen tijdstip opgehaald worden op Satellietbaan 10A

€ 20,00

  • Beperkt beschikbaar

Grote cheesecake

Deze cheesecake is een grote ronde cheesecake die in 8 tot 10 stukken gesneden kan worden. Zo heb jij dus in een handomdraai een dessert voor 8 tot 10 personen op tafel. Verdere decoratie, garnering of toevoeging van ijs zal zelf gedaan moeten worden. 

Deze Cheesecake kan op het gekozen tijdstip opgehaald worden op Satellietbaan 10A

€ 25,00

  • Beperkt beschikbaar

Grote appeltaart

Deze appeltaart is een grote taart die in 6 tot 8 stukken gesneden kan worden. Zo heb jij dus in een handomdraai een dessert voor 6 tot 8 personen op tafel. Verdere decoratie, slagroom of toevoeging van ijs zal zelf gedaan moeten worden. 

Deze appeltaart kan op het gekozen tijdstip opgehaald worden op Satellietbaan 10A

€ 20,00

  • Beperkt beschikbaar