Nog meer leuks in de Bollenstreek

Naast de leerzame en leuke rondvaart door de Bollenstreek met de Hillegomse Bollenboot is er natuurlijk nog meer te beleven. De Bollenstreek staat al eeuwen bekend om de kleurrijke bloemenvelden. Een geweldige streek om doorheen te wandelen of te fietsen. Wil je iets anders beleven van de Bollenstreek dan hebben wij hieronder een aantal activiteiten weergegeven. 

Bloemencorso

Bekijk dit jaar op zaterdag 23 april de prachtig versierde praalwagens die van Noordwijk naar Haarlem rijden. Dit jaar hebben de praalwagens het thema: Freedom. Elk jaar is de bloemencorso een feestje in de Bollenstreek, ervaar de gezelligheid en vier het feestje met ons mee! 


Annemieke's pluktuin

Wie van bloemen houdt is bij Annemieke's Pluktuin aan het goede adres. Alles hier draait om bloemen en de beleving van bloemen. Zo kan je zelfs je eigen boeket bloemen plukken. 

 


De tulperij

Bij de Tulperij in Voorhout word je maar al te gastvriendelijk ontvangen door Daan en Anja Janze. Zij laten in het voorjaar jou een kijkje nemen in hun bedrijf. In het voorjaar kun je hier genieten van prachtige voorjaarsbloemen en is er gelegenheid om foto's te maken tussen tussen de tulpen, hyacinten of narcissen. Ook kun je genieten van typische Nederlandse lekkernijen als stroopwafels en appeltaart. 


Ben je enthousiast geworden?

Ben je zo enthousiast geworden over de Bollenstreek door bovenstaande activiteiten? Klik dan direct op de volgende link en je komt op de officiële pagina van de Bollenstreek. Daar vind je nog veel meer activiteiten in de Bollenstreek.