KERSTDESSERTS

Wij mogen elk weekend zien hoe erg jullie genieten van onze desserts. En dat begrijpen wij, want de kaasmeisjes vinden de desserts van B.K.O. ook het allerlekkerst en mooist. Dus die desserts mogen toch niet ontbreken tijdens kerst? 

 

Daarom gaan wij dit jaar ook kerstdesserts verkopen zodat jij gemakkelijk een mooi en lekker kerstdessert op tafel zet. Zo kun jij een aantal B.K.O. favorieten als grote taart bestellen zoals onze Tiramisu en de kersenslof. Maar ook de cheesecake en appeltaart kan jij in het groot bestellen, voor het kerstbezoek met een kop koffie of met een bol ijs als dessert. 


Ophaal data & tijd

Selecteer hier de datum en tijd dat jij de volledige UIT de Keuken van Bestelling komt ophalen. Graag toevoegen aan de bestelling, anders zullen wij achteraf een ophaal afspraak moeten maken. Gelieve aan de ophaal tijd te houden. Staat jouw gewenste optie er niet meer tussen? Dat betekend dat dit tijdvlak vol is.

€ 0,00

grote desserts

Grote Tiramisu

Een grote tiramisu voor het gehele kerstgezelschap. Deze tiramisu hoef jij thuis alleen nog de snijden en te serveren. Zo zet jij in één keer het dessert op tafel. Verdere decoratie, garnering of toevoeging van ijs zal zelf gedaan moeten worden. Deze Tiramisu is voor 6 tot 8 personen.

Deze Tiramisu kan op het gekozen tijdstip opgehaald worden op Satellietbaan 10A

€ 20,00

  • Beschikbaar

KERSENSLOF

Ons hartst lopende dessert in het restaurant de kersenslof. Voor de kerst kan jij een grote kersenslof bestellen. Deze kersenslof kan in 6 tot 8 stukken gesneden worden. Slof met witte chocolade mouse, slagroom en amarene kersen.

Deze Kersenslof kan op het gekozen tijdstip opgehaald worden op Satellietbaan 10A

€ 20,00

  • Beschikbaar

Grote cheesecake

Deze cheesecake is een grote ronde cheesecake die in 8 tot 10 stukken gesneden kan worden. Zo heb jij dus in een handomdraai een dessert voor 8 tot 10 personen op tafel. Verdere decoratie, garnering of toevoeging van ijs zal zelf gedaan moeten worden. 

Deze Cheesecake kan op het gekozen tijdstip opgehaald worden op Satellietbaan 10A

€ 25,00

  • Beschikbaar

Grote appeltaart

Deze appeltaart is een grote taart die in 6 tot 8 stukken gesneden kan worden. Zo heb jij dus in een handomdraai een dessert voor 6 tot 8 personen op tafel. Verdere decoratie, slagroom of toevoeging van ijs zal zelf gedaan moeten worden. 

Deze appeltaart kan op het gekozen tijdstip opgehaald worden op Satellietbaan 10A

€ 20,00

  • Beschikbaar