Onze vacatures

Keuken

foodlover keuken

Wij zijn op zoek naar een echte foodlover die graag meewerkt bij ons in de keuken. Wij draaien 7 dagen in de week lunch en 3 weekend avonden diner. Wij hebben een zeer gevarieerde kaart met heerlijke broodjes maar ook mooie vleesgerechten.

 

Ben jij een echte foodlover, sta jij graag uren in de keuken te kokerellen en zet jij hele brunch tafels klaar thuis? Neem dan contact met ons op! Ervaring wordt gewaardeerd, maar wij leren jou met liefde alles. De enige must is werken op de vrijdag, verder aantal uren en dagen kunnen worden besproken.

leerling kok

Doe jij de koksopleiding en wil jij een super leuke stage lopen bij B.K.O.? Lees dan snel verder. 

 

Remco is een gepassioneerde chef die al 35 jaar in het vak zit en graag zijn passie deelt. Remco is dan ook leermeester en leert jou graag alle fijne kneepjes van het vak. Zo maak jij onze heerlijke gerechten, draai jij mee in de lunch en diner. Wij gaan graag met jou in gesprek. Ook als je van plan bent na de zomer te gaan starten met een koksopleiding.

Winkel

kaasmeisje of kaasboy

Houd jij van het klant contact, ben je leergerieg en vooral lekker sociaal? Dan is de baan van een kaasmeisje of kaasboy voor jou gemaakt. Wij zoeken toppers voor in de winkel. Zo zal jij tijdens de lunch onze hardstlopende broodje to go smeren. Vleeswaren snijden, kaas verkopen, adviseren van buitenlandse kazen en wijnen. 

 

Kennis wordt gewaardeerd, maar wij willen jou alles leren en delen graag onze kennis en ervaring met jou. Uren en dagen zijn flexibel. Maar de vrijdag is een echte must. Wij staan ook open voor 5,5 uur als jij jonge kids op school hebt zitten. Denk hierbij aan 9:30 - 15:00.

weekend kaasmeisje

Op zoek naar een leuke baan in het weekend? Wordt een kaasmeisje of kaasboy bij B.K.O. in het weekend. Dit gaat op de dagen zaterdag en/of zondag. Zo zul jij klantgericht te werk gaan, van vleeswaren snijden, tot broodjes smeren en natuurlijk kaas afsnijden. 

 

Jij komt in een gezellig team met kaasmeisjes en hebt direct contact met de collega's uit het restaurant en de keuken. En vergeet het na borrelen na een drukke zaterdag natuurlijk niet.

bediening

bar topper

Ben jij een echte bar tijger. Maak jij de lekkerste koffie's, de mooiste cocktails en werk jij snel en schoon. Dan ben jij een echte topper voor achter de bar bij B.K.O. Wij werken met heerlijke Blackstock koffie, serveren mooie wijn, tappen de biertjes en maken vele cocktails. Een weekenddag is een must! 

 

Ervaring in de horeca wordt gewaardeerd, maar wij leren jou met liefde alles achter de bar. Dus pak jouw cocktail shaker er maar alvast bij en stuur ons een bericht. Dan maken wij straks een lekkere kop koffie voor jou tijdens ons gesprek en mag jij ze daarna voor onze gasten gaan maken.

bediening

Ben jij een horeca beest, is lopen met een dienblad als fietsen voor jou en wil jij graag dat jouw gasten met een glimlach de deur uit lopen? Dan ben jij de perfecte fit voor B.K.O. 

 

Dagen en uren zijn te bespreken maar één weekenddag beschikbaar zijn is een echte must. Ook zien wij jou graag deze zomer op het terras werken, houd er dus rekening mee dat er op warme dagen meerdere dagen en uren beschikbaar zijn die jij kunt werken.


Wij hebben jou overtuigd toch? Laat een bericht achter en wie weet drinken wij snel een kop koffie!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.