proeverijen bij B.K.O.

Wij organiseren verschillende proeverijen in ons proeflokaal. Denk bijvoorbeeld aan onze B.K.O. wijnproeverij. Tijdens deze proeverij ervaar je diverse soorten wijnen in combinatie met de lekkerste hapjes. Wij vertellen graag over onze passie, wijndrinken en dit combineren met de lekkerste smaakcombinaties. Er is ook genoeg ruimte om al je vragen te stellen, de middag is leerzaam maar vooral lekker en gezellig! 

 

Maar wij hebben ook andere proeverijen, zoals de bierproeverij, gin&tonic proeverij en de portproeverij, voor iedere liefhebber dus een passende proeverij.

 

De proeverij vindt plaats in de middag (14:30 -16:30) of avond (20:30 - 22:30) en is ons proeflokaal. De bevestigingsmail geldt als voucher en moet op dezelfde dag als de proeverij ingeleverd worden bij Boter, Kaas en Olijven. In ruil daarvoor krijgt je een toegangsbewijs. 

 

Kan je toch niet komen naar onze proeverij? Jammer! Afzeggen kan kosteloos tot twee dagen voor de proeverij. 

Liever op een ander moment een wijnproeverij? Doe bij ons een aanvraag voor een datum en aantal gasten wat al zeker is!

B.K.O Wijnproeverij | ZATERDAG 21 SEPTEMBER 14:30 - 16:30

Tijdens onze wijnproeverij kom jij een middag gezellig genieten van diverse soorten wijnen in ons proeflokaal. Wij zullen alle soorten wijnen aan je laten proeven, dat betekent van rosé wijnen tot zoete en versterkte wijnen. Je ervaart het hele spectrum van wijnen en uiteraard combineren wij dit met smakelijke gerechtjes. 

 

Een gezellige middag voor met jouw moeder, een groep vrienden of om samen met jouw partner meer over wijnen te leren, Een leerzame,  maar vooral lekkere en gezellige middag! 

 

De kosten van de wijnproeverij zijn € 39,95 per persoon. 

 

 

€ 39,95

  • Beschikbaar