Ontmoet ons team

Remco van den Heuvel

Ik ben de trotse eigenaar van B.K.O. Na mijn jarenlange ervaring als kok in diverse top-restaurants van Nederland, ben ik sinds 2010 een nieuw avontuur begonnen; een kaas- en delicatessenwinkel in Hillegom waar ik al mijn passie voor eten en wijnen kan delen aan onze klanten uit de Bollenstreek. Sinds 2017 ben ik weer bezig met mijn passie: koken, in ons restaurant 'Wine and Dine'. Tot snel bij B.K.O!


Julia de Jong

Hi cheeselovers, mijn naam is Julia en ik werk sinds 2010 bij B.K.O. Ik maak van het leven altijd een #kaasfeestje en mijn creativiteit komt tot uiting in het maken van kaasplanken. Tot snel in de winkel! 


Merel Cornet

Doordeweeks ben ik verkoopmedewerker in de kaaswinkel, in de avonden en de weekenden kan je mij vinden in de dansschool, waar ik les geef in moderne dans.


Mandy Kitsz

Ik studeer recht en bedrijfswetenschappen in Leiden en werk al ruim 6 jaar in de kaaswinkel. Het leukste aan dit werk is om advies te geven aan klanten en kaasplankjes maken

 

 Nienke van Rhee

Mijn naam is Nienke , ik werk nu sinds 2015 bij B.K.O. en nog steeds met veel plezier! Begonnen in de kleine gezellige kaaswinkel en super trots met waar we nu zijn. Het leukst vind ik het om klanten te helpen met een leuk cadeaupakketje samen te stellen en het adviseren over alle kazen! Hiernaast doe ik nog een BBL opleiding tot verkoopmedewerker en wil hierin ook verder doorstromen! Tot snel bij B.K.O! 

Ik ben Nikki, sinds 2014 werkzaam bij B.K.O., maar  eigenlijk al van het begin af aan betrokken. Ik ben ooit begonnen in de kaaswinkel en nu vooral werkzaam in het restaurant; maar voel me er allebei even goed op mijn plek! Ik mijn havo diploma behaald en ben nu bezig met het halen van mijn bachelor in International Media and Entertainment Management op de Inholland University in Den Haag. En hou er van om nieuwe plekjes en landen te ontdekken en te reizen. Wat ik het leukst vind aan werken bij B.K.O. is dat je kennis over kaas, wijn en alle andere producten met de dag weer wordt vergroot. 

Ik hou me nu ook graag bezig met onze wijnen en het vergroten van mijn kennis; dus bent u op zoek naar een mooie wijn, vraag maar raak! Ook ben ik erg trots op wat wij met ons team in het afgelopen jaar allemaal hebben bereikt. Het blijft super leuk om deze resultaten terug te zien in het enthousiasme van ons gasten, in zowel het restaurant als in de kaaswinkel. Ik vind het mooi dat wij staan voor gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje, want betere tijden zijn er toch niet! Ik vertel graag met trots over ons bedrijf, dus altijd in voor een leuk praatje. Jos Soesbergen

Mijn naam is Jos en ben sinds augustus 2017 werkzaam bij B.K.O. Voordat ik bij B.K.O. kwam werken, werkte ik in Den Haag in een service flat. Daarvoor heb ik in verschillende restaurants gewerkt in Noordwijk, Scheveningen, Leiden, Katwijk. Waarschijnlijk ben ik nog wat vergeten, ik heb overal al veel ervaring opgedaan. Ik ken Remco nog van toen hij bij mij kwam werken toen hij 13 jaar was, dus heel leuk om nu weer samen met hem te werken. Het is een jong bedrijf waar ik zeker nog veel kan leren, er zijn elke keer weer nieuwe ideeën. Dus voorlopig blijf ik nog wel hangen!


Kim Soesbergen

Mijn naam is  Kim. Ik ben in september 17 jaar geworden. Ik werk sinds februari 2017 bij B.K.O. in de bediening van het restaurant. Ik doe het met plezier! Naast mijn bijbaantje bij B.K.O. doe ik de opleiding tot verpleegkundige, waar ik nu in mijn eerste jaar zit.


Roos Eijgenberger

Mijn naam is Roos. Ik ben getrouwd en samen hebben wij een prachtige zoon. Sinds 2009 werk ik in de kaas- en delicatessen branche, met veel passie en plezier. Sinds maart 2017 mag ik het team bij B.K.O. versterken; deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Er bestaan veel mooie en lekkere producten, maar kaas staat bij mij op nummer één. Voor kennis van Hollandse kaas tot buitenlandse kaas kunt u mij mij terecht. Ik help u graag door advies te geven, om een keuze te maken voor een heerlijk kaasplankje of ander lekkernij. De moeilijkste vraag aan mij is 'wat vind jij de lekkerste kaas?'. Dit heeft voor mij een gedeelde eerste plek: de Mont d'Or  is echt een schitterende kaas, echt een beleving. Maar ook van de Epoisse uit de Bourgogne word ik gewoon heel vrolijk. Eén dag geen kaas is een optie! Hopelijk tot snel bij B.K.O!


Céline Havenaar

Mijn naam is Céline en ik ben sinds maart 2016 werkzaam bij B.K.O. Ik werk  nu meerdere dagen bij  BKO.Vanaf september start ik met een opleiding in Rotterdam. Het leukste aan B.K.O. vind ik het ruime assortiment. Iedere klant wil wat anders, zo help je de ene klant met een kaas zoeken en de andere met het maken van een pakketje.


Jackie Donker

Mijn naam is Jackie en ik ben met veel enthousiasme werkzaam in het restaurant. Ik vind het super leuk om gasten te verwennen bij de lunch of als zij een avondje uit zijn. Het werken met super mooie producten en wijnen is natuurlijk ook heel gaaf. Naast het werken bij B.K.O. studeer ik commerciële economie in Amsterdam en ben ik iedere zondag te vinden op het hockeyveld. Ik hoop u snel een keer te zien in het restaurant!

 Sanne Hulsebosch

Mijn naam is Sanne Hulsebosch en ik ben nu 18 jaar. Sinds februari 2017 werk ik op zaterdag bij B.K.O., met enorm veel plezier. Ik ben begonnen in de kaaswinkel, maar werk nu vooral in het restaurant. De afwisseling van het werk vind ik super leuk. Daarnaast is het altijd heel gezellig met de collega’s. De boeren truffelkaas vind ik de lekkerste kaas die wij verkopen. 


Suze Lemmers

Mijn naam is Suze en ik ben nu 18 jaar oud. Ik werk sinds april 2017 met veel plezier in de Boter Kaas en Olijven. Mij kun je in de winkel, maar soms ook in het restaurant vinden! Mijn favoriete kaas is Delice de Bourgogne.


Demi van der Meer

Mijn naam is Demi, ik ben 19 jaar oud en woon momenteel in Zwolle. Ik zit op kamers in Zwolle, omdat ik hier de opleiding psychomotorische therapie volg en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Toch kom ik ieder weekend terug naar Hillegom om mijn ouders te zien en natuurlijk om bij Boter Kaas en Olijven te komen werken. Ik vind kaas ontzettend lekker en vind het heel moeilijk om een favoriet te kiezen, maar boven aan mijn lijstje staan belegen kaas, Vivaldi boeren ambacht en brie.


Evelyn van der Putte

Mijn naam is Evelyn en ben 21 jaar oud. Ik werk sinds augustus 2017 bij B.K.O. en ben heb het ontzettend naar mijn zin! Ik krijg elke dag weer de kans nieuwe dingen te leren over de producten. Ik heb mijn havo diploma op zak en zal dit jaar mijn MBO Management en Retail opleiding afronden. De sporten die ik beoefen zijn paardrijden en Aquabootcamp. Mijn favoriete kaas is de pittige Roodbonter kaas van boer Evert. Tot snel in de winkel, ik sta graag voor u klaar! 


Wies Houtzager

Mijn naam is Wies, ik ben 18 jaar en werk nu sinds oktober 2018 bij B.K.O wat ik met heel veel plezier doe! Mij zie je vooral in het restaurant!

Ik vind het super leuk om één van onze mooie wijnen te adviseren bij een lekker gerecht. Naast het werken bij B.K.O doe ik de MBO opleiding manager/ondernemer Horeca en zit ik nu in mijn tweede jaar. Ik heb nog een passie: namelijk een passie voor handbal wat ik drie keer per week doe met een super leuk team!


vera Meijer

Mijn naam is Vera en ik ben nu 18 jaar. Ik werk nu sinds december 2018 bij BKO en ben doordeweeks veel te vinden in het restaurant en een enkele keer ook in de winkel. Het leuke aan BKO is dat elke dag weer een verrassing is en dat BKO zo veelzijdig is. Naast het werken sport ik graag en denk ik na over wat ik volgend jaar wil studeren.