L'AUTANTIQUE MERLOT

Een heerlijke soepele sappige, Zuid-Franse allemansvriend. Rond en zacht van smaak boordevol heerlijk rijp donker fruit. 

 

Soort: Rode wijn

Druif: 100% Merlot

Houtgebruik: Nee

Herkomst: Vin de Pays d'Oc, Frankrijk

€ 6,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Maravilla merlot

De wijn is sappig, soepel en zacht van smaak. U proeft rijpe pruimen, zwarte bessen en laurier. 

Lekker om 'los' te drinken maar ook in combinatie met borrel hapjes, pasta's en vleesgerechten. 

 

Soort: Rode wijn

Druivenras(sen): 100% Merlot

Jaar: 2017

Houtgebruik: Nee

Herkomst: Chili | Valle Central

€ 5,75

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

L'Autentique Merlot

Een heerlijk soepele sappige, Zuid-Franse allemansvriend. Rond en zacht van smaak boordevol heerlijk rijp donker fruit. Heerlijk bij diverse appetizers, voor- & hoofdgerechten op basis van vlees of groenten en heerlijk om 'los' van de maaltijd te drinken.

 

Soort: Rode wijn

Druif: 100% Merlot

Houtgebruik: Nee

Herkomst: Frankrijk

€ 6,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Bosco del Merlo Merlot

Soepel, vol, zacht, fris en verleidelijke van smaak. Heerlijke wijn om 'los' van de maaltijd te drinken of te combineren met gerechten uit de mediterane keuken; Pasta, vleesgerechten, appetizers en kazen.

 

Bosco del Merlo is de trots en het parade paardje van de familie Paladin. Kosten nog moeite worden er gespaard om betaalbare top wijnen te maken. Bosco del Merlo ligt in het Oostelijk deel van de Italiaanse streek Veneto op de grens met de wijnstreek Friuli op een uur rijden, in Noord Oostelijke richting, van de stad Venetië. De naam Bosco del Merlo betekent letterlijk het 'bos van de zwarte vogels' een oude naam uit de tijd dat het gebied grotendeels bedekt was met eikenbossen. De combinatie van Mediterrane en landklimaat invloeden, afkomstig van de nabijgelegen Adriatische zee en Alpen en een bodem die uit een ideale mix van klei en kalk bestaat, bieden perfecte omstandigheden om kwaliteitsdruiven te verbouwen. De eerste wijngaarden werden in 1978 aangeplant. Vanaf het begin is er samengewerkt met de universiteiten van Milaan & Padua en Franco Bernabei en Leonardo Valenti, twee gerenommeerde wijngaard- en wijnmaak adviseurs. 

 

Druif: Merlot

Herkomst: Italie

Houtgebruik: Ja

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen