B.K.O. Fietsverhuur

Je kunt ook fietsen huren bij Boter Kaas en Olijven. Heerlijk de Bollenstreek ontdekken met de fiets voor maar 12,50 euro per dag! Actief bezig zijn maar toch ook heerlijk genieten! De fietsen hebben een echte B.K.O. uitstraling gekregen. Ontdek de omgeving van Hillegom en geniet van de prachtige natuur. Ga heerlijk fietsen langs de Bollenvelden in het bollenseizoen, fiets in 20 minuten naar het strand of breng een bezoekje aan de Amsterdamse Waterleidingduinen. 

 

Bij BKO hebben we altijd 6 fietsen in huis en wil je zeker zijn van een fiets vergeet dan niet deze te reserveren!

 

Wij kunnen ook voor grote groepen de fietsen regelen, gezellig als uitje met vrienden of familie (maximaal 40 fietsen mits 4 dagen van tevoren gereserveerd)

 

Maak je dag compleet een reserveer direct een lunch arrangement! De omgeving ontdekken per fiets en vooraf of achteraf genieten van een heerlijk verse lunch. Bollenfiets

De prijs voor de Bollenfiets is 12,50 euro voor een gehele dag, dit is inclusief verzekering. Daarnaast hanteren wij een borg van 100 euro per fiets. Dit ontvangen wij graag contant voordat u de fietsen ontvangt.

€ 12,50

  • Beschikbaar

Bollenfiets lunch arrangement

Maak een prachtige fietstour door de omgeving en geniet vooraf of achteraf van een heerlijke lunch bij Boter, Kaas en Olijven. Zo maak je de dag helemaal compleet! 

 

Dit arrangement bestaat uit:

  • Een echte B.K.O. fiets
  • Een lunch: soepje | special broodje | drankje

 

€ 24,95

  • Beschikbaar