Voor een heerlijke dag op het water!

"Bko gemak op het water"

Op een heerlijke zonnige zomerdag met de boot varen, genietend van elkaars gezelschap. En hoe fijn is het om onderweg even een stop te maken om heerlijke broodjes, salades, bites, fris, wijn en bier op te halen om je dag compleet te maken. Bij Boter, Kaas en Olijven kan dit! Wij hebben tegenover onze winkel een aanlegsteiger en daarom kunnen wij je makkelijk voorzien van allerlei lekkernijen. 

 

Bestel gemakkelijk en snel alles online, laat ons weten hoe laat jullie aanleggen en wij zorgen dat het klaar staat! #kaasfeestje


Bestel snel online je lekkernijen!

Kies onderstaand wat je allemaal wilt bestellen om jouw dag op het water compleet te maken. Ga jij voor een heerlijke salade? Belegde broodjes of voor de beste bites? Vergeet niet om ook je drankjes te bestellen. Laat in het opmerkingenveld in het bestelproces weten hoe laat jullie aanleggen met de boot en wij zorgen dat alles klaar staat!  

B.K.O. bereiken met de boot

Wij zijn gemakkelijk via het water te bereiken. Kom je vanaf de Ringvaart vaar dan de Hillegommerbeek in, vaar deze af tot het centrum van Hillegom. Ook vanaf de Leidsevaart zijn wij gemakkelijk te bereiken, vaar ook dan via de Hillegommerbeek.