bedrijfslunch

Wij verzorgen ook complete bedrijfslunches op locatie. Heerlijke genieten van verse en ambachtelijke broodjes tijdens de lunch. De bedrijfslunch bestaat uit een selectie van ambachtelijke broodjes met divers beleg en wordt geserveerd op schaal. De keuken maakt een selectie van de soorten broodjes en beleg, deze selectie is zeer gevarieerd. De ene keer krijg je een zacht bolletje met kaas, een half stokbroodje met filet americain en een halve bruine zuurdesem pistolet met carpaccio, de volgende keer zal dit een andere selectie zijn. Al onze broodjes worden luxe belegd; met sla, tomaat, komkommer en pestomayonaise. Wij zorgen iedere keer voor een gevarieerde en diverse lunch! Een bedrijfslunch kan besteld worden vanaf minimaal vier personen

 

Bestel jouw bedrijfslunch voor 12:00 uur en je lunch wordt de volgende ochtend gratis geleverd in Hillegom. Voor bezorging buiten Hillegom verzoeken wij je om contact met ons op te nemen. Je kunt ons tussen 10:30 en 12:00 verwachten om de lunch bij jou af te leveren. 

 

Je kan per persoon aangeven of je geen boter wenst en of het beleg vegetarisch moet zijn. Voor andere wijzigingen, zoals een allergie, verzoeken wij je om dit aan te geven in het opmerkingenveld in het bestelproces. 

 

Wij hebben twee bedrijfslunch arrangementen samengesteld. Heb je toch andere wensen dan kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag. Bestel nu gemakkelijk en snel jouw favorieten bedrijfslunch arrangement! 

 

Bedrijfslunch arrangement 1

Dit arrangement bestaat uit een selectie van diverse broodjes en beleg. Alle broodjes worden luxe belegd; met sla, tomaat, komkommer en pestomayonaise. 

 

 

 

€ 8,50

  • Beschikbaar

Bedrijfslunch arrangement 2

Dit arrangement bestaat uit een selectie van diverse broodjes en beleg. Alle broodjes worden luxe belegd; met sla, tomaat, komkommer en pestomayonaise. Bij dit arrangement krijgt u ook een flesje vers geperste jus d'orange. 

€ 10,50

  • Beschikbaar


Take-away lunch

Naast onze bedrijfslunch arrangementen hebben wij ook onze take-away lunch. U krijgt dan een broodje gezond, een bolletje met ham of kaas, een stuk fruit, een flesje water en een Schulp sapje. Alles wordt verpakt in een tasje, makkelijk om mee te nemen! De take-away lunch is per persoon te bestellen. 

Take-away lunch

Dit arrangement bestaat uit een zuurdesem broodje gezond, een bolletje met ham of kaas, een stuk fruit, een flesje water en een Schulp sapje. Dit wordt verpakt in een tasje, gemakkelijk om mee te nemen! Maak een keuze voor ham of kaas op het bolletje, hier kan je ook gelijk aangeven of je de broodjes zonder boter wilt en of je vegetarisch bent (i.v.m. healthy special)

€ 10,50

  • Beschikbaar