Belegde broodjes

Volgens velen maken wij de lekkerste broodjes van de Bollenstreek. Ontdek dit zelf en bestel hieronder jouw favoriete broodje. Ga jij voor de healthy special, het speciaaltje, de carpaccio of een van de vele andere heerlijke broodjes? 

Bij B.K.O. kun je heerlijke diverse luxe broodjes voor de lunch bestellen. Alle broodjes worden met veel zorg bereid en wij beleggen onze broodjes altijd met dagverse producten, de lekkerste kazen en ambachtelijke vleeswaren. Door onze kaaswinkel en restaurant kunnen wij jou de garantie bieden dat alle producten vers zijn. 

  • Bestel voor 10:30 uur s'ochtends en je weet zeker dat jouw bestelling klaar ligt bij het afhalen.
  • Door gemakkelijk en snel online te betalen hoef je in de winkel enkel nog jouw bestelling op te halen.
  • Wij maken al onze broodjes vers en daarom hebben wij een bereidingstijd van minimaal 45 minuten nodig. Houdt hier rekening mee bij het ophalen van jouw bestelling.
  • Laat in het opmerkingenveld bij het bestelproces weten hoe laat je de bestelling wenst op te halen of dat je deze bezorgd wilt hebben. Door de bereidingstijd gaat er minimaal 45 minuten overheen.
  • Bestellingen boven de 8 broodjes of € 50,00  worden gratis bezorgd in Hillegom. Wij bezorgen niet tussen 11:00 en 14:00. Voor bezorging buiten Hillegom kan je contact met ons opnemen. 


bezorgen of afhalen?