B.K.O. gevoel voor thuis

Om er thuis een feestje van te maken hebben wij meerdere lekkere dingen uit ons restaurant voor thuis. Wij hebben bijvoorbeeld de high tea voor thuis, heerlijk genieten van hartige en zoete lekkernijen! Maar sinds kort hebben wij ook de high cheese voor thuis, heerlijk samen genieten van een fles Finca, kleine kaasfondue, kaasquiche en allerlei andere hapjes met kaas. Thuis zin om te borrelen? Dat kan met onze borrelplank!

High tea

De high tea bestaat uit: een mini soepjes, twee belegde brioche broodjes, een quiche & natuurlijke diverse zoetigheden. Ook leveren wij theezakjes en een flesje verse jus d'orange. 

€ 13,50

  • Beschikbaar

High cheese (voor twee personen)

Deze high cheese voor twee personen bestaat uit een fles Finca (witte wijn), kleine kaasfondue, gegrilde groente, rauwkost en pistolet voor bij de kaasfondue. Verder komt er nog een quiche, kaassalade met crackers, kaasplankje en een kleine kaassoep bij. Voor de echte kaasliefhebbers! 

€ 49,50

  • Beschikbaar

Borrelplank voor twee personen

Het borrelplankje bestaat uit diverse soorten kaas, vleeswaren, een dip en natuurlijk crackers. Alles wordt opgemaakt op een plankje wat daarna helemaal voor jou is! 

€ 29,95

  • Beschikbaar